luni, 5 mai 2014

Cazare in Eforie

Eforie este una dintre cele mai frumoase zone de pe litoralul romanesc unde va puteti caza si petrece timp minunat alaturi de cei dragi. Eforie Nord este una dintre cele mai mari statiuni de pe litoralul romanesc, iar in acelasi timp, este foarte accesibila tuturor turistilor. Probabil ca de asta de-a lungul timpului, a fost preferata de cei mai multi dintre turistii ce isi alegeau un concediu la mare.

In acelasi timp, Eforie Sud este si ea o statiune mai mult decat accesibila, chiar daca a ramas in urma in batalia cu celalalte statiuni, in ultimii ani. Desigur, daca alegeti sa mergeti la cazare Eforie Sud, veti plati cu cel putin 50 de lei mai putin decat in alte statiuni pentru aceleasi conditii la hoteluri.

Daca alegeti sa mergeti la cazare Eforie Nord, nu veti plati mai mult precum in alte statiuni ca Mamaia sau Navodari, insa veti plati cu aproximativ 20 lei mai mult decat in Eforie Sud. Astfel, un sejur in zona Eforie nu ar trebui sa va coste mai mult de 100 lei / noapte la cazare. Facand o comparatie la preturile din statiunile Eforie Nord si Eforie Sud cu cele din nordul litoralului, vedem clar ca in nord sunt preturi mult mai mari la toate serviciile, inclusiv bunuri de consum. Spre exemplu, in nordul litoralului, platit pentru un litru de apa plata, de la 4 lei in sus, in timp ce mai in sud, pretul pleaca de la 2,5 lei. Diferenta e clara la orice in nord versus sud.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu